Kısım 1

Kısım 1

       Sevgili Okuyucu;

   Bu satırlara gözün iliştiyse eğer, bu defter bir Türk Subayının vatani görevini icrasının delili niteliğinde hatıralarıyla elinde bulunmaktadır. Şimdi arkana yaslan ve bir Ada ülkesi olan Kıbrıs’a benimle birlikte gelmeni istemekteyim.

   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ilk gelişimdi. 16 Aralık Cumartesi Eczane çıkışı bir gece vakti Kıbrıs Semalarına biricik Sevgilim ile giriş yaptım. Daha önceden ayarladığımız Concorde otel servisi ile bizleri Bafra bölgesinde yer alan otelimize yolculuğumuz bekliyordu. Bavulumun sol üst ön kısmı havalimanı personelinin yükleme hatası sonucu kırılmış, Sevgilim ile tutanak tutturmuştuk. Ülkeye girişte polis girişinden giriş yapmış -sonradan daha ayrıntısıyla bahsedeceğim- görevli polise hudut geçiş belgesini sormam üzerine onlar eskide kaldı cevabını alıp, sivil olarak KKTC’ye girmiş bulunmaktayım.

   Otelimiz muazzamdı. Bizleri birliğime teşrif etmeden önce filmlerdeki gibi dolu dolu iki gün bekliyordu. Teşrif diyorum çünkü artık rütbeliyim. Teslim olmak acemiliğimde kalan bir tabir artık. İlk gecemizde birlikte indiğimiz Casino’da Sevgilim 100 tl ile oynadığı oyunda parayı 85’e katlayıp tamı tamına 8.500 tl kazandı. Ve bizim de gecemiz böylece başlamış oldu. Devamında Blackjack masasına çift olarak oturduk. Saate bir baktık ve çoktan gece dördü geçmişti. Paramız tamı tamına 13.700 tl oldu.

   Hazır aklıma gelmişken değinmeden geçmeyeyim. Haftanın belli günleri cumartesi de dahil gece 00.00’da tombala olmakta. Lakin biz katılmamıza rağmen kazanamadık. Ama çerezlerimizi ve kokteyllerimizi içip tombala sonuçlanınca bahsettiğim slot’taki hikayemiz ve devamı yaşandı. Ayrıca o kadar iyiydi ki kelimeler tarifsiz kalır. Bense yanında oturmuş ona tekrar tekrar aşık olmakla meşguldüm. Bir yandan viskiler, purolar öte yanımda ise ışıkları kullanan, tekrar aşık olduğum Kadın. O gece 10’dan fazla Blackjack yaptı. Kart alayım diyor ayrı aşık oluyorum, Stay diyor ayrı aşık oluyorum. Böylece konaklama paramız bedavaya geliyor. Gece uyumak üzere 2.katta bulunan 2052 nolu odamıza geçiyoruz. Gece birkaç denemeden sonra Ertes’i gün eczaneye gitmeye karar veriyoruz :)

Kod Adı Kurt Adam

 

Bloga dön